miércoles, 3 de junio de 2009

PRACTICAS

Ésta es mi primera semana haciendo prácticas en la empresa Realizaciones Mecánicas Seley. Trabajo mucho y ya me llevo bien con mis compañeros, que son tres. El encargado, David, es muy buena persona y me está ayudando en todo lo que puede. Me he puesto en la fresa de control numérico, en la rectificadora, en el taladro, etc.

martes, 31 de marzo de 2009

L'ultim dia de punt omnia

Aquest ultim dia a sigut el dia que mes he avançat perque es l'unic dia que he tingut un ordinador
per a mi sol.
No en tenia ni idea de fer un blog pero he aprés a fer-lo i a personalitzar-lo com mes m'agradi.
Pot ser que continui actualitzant el blog.

Video relacionat amb el treball del curs

VAPOR LLONCH AL GOOGLE MAPS


Mostra un mapa més gran

martes, 24 de marzo de 2009

Treball de camp

Consisteix en buscar empreses per fer pràctiques a final de curs, durant tot el curs hem anant buscant empreses metalurgiques a les pàgines grogues per poder trobar les empreses on anirem a fer práctiques. Aixo ens servira per aprendre en un futur per aprendre a buscar empreses.
Després Miquel , el nostre tutor ens va donar tres empreses per anar a buscarles per saber si les direccions son correctes, si son empreses del sector, preguntar si es poden fer pràctiques etc...

martes, 10 de marzo de 2009

Bastian Metalizados


Hola soc Bastián, tinc 17 anys i estic estudiant un pla de transcició al treball de fabricació mecanica al Vapor Llonch. Vaig començar el curs a l'Octubre que va ser mol pesat, perque des de Novembre ja va canviar la cosa ja que acostumat a la rutina i em va a començar a agradar, a finals de Novembre vam començar a anar-hi els dilluns i dijous a l'escola industrial per les tardes. Després de Gener em va aradar menys encara perque anem cada dia per les tardes i cada 15 dies al i.e.s. Jaume Mimo a fer un curs de soldadura. A pesar d'aixo m'ho paso bé.

Vaig agafar aquest curs per que era el que més m'agradava i també perque és el que més sortides te al mon laboral.